• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AGF-profilens dom: Mustapha Bundu bliver en stor gevinst for os

Frem mod Superliga-start tager tipsbladet.dk en snak med en spiller fra hver af de 14 klubber om den kommende sæson. Her er det Casper Højer fra AGF.

Af Anders Dehn

FC Københavns titelforsvar, hele ligaens jagt på top 6 og historisk mange nedrykkere.

Lige om lidt begynder en ny Superliga-sæson, der tegner til at blive en neglebidende en af slagsen. Frem mod sæsonstart tager tipsbladet.dk en snak med en spiller fra hver af de 14 klubber om forventningerne til sæsonen.

Her er det AGF's Casper Højer, der har ordet:

Hvad forventer du af den kommende sæson for dit hold?

- Vi går en spændende tid i møde. Vi lægger ud med et svært program (Hobro, FCK, FCM, red.). Det er vigtigt, at vi får skrabet så mange point som muligt sammen i starten, men det er da klart, at vi har nogle målsætninger som trup og som klub, som gør, at vi gerne vil blande os omkring det top 6-spil. Så hvis man skal sige en målsætning, er det vel at gøre det godt nok til at kunne spille med deroppe omkring.

Hvad forventer du af dig selv?

- Man vil altid gerne gøre det bedre end sidste sæson, og sidste sæson havde jeg fire mål og seks assists, selv om jeg selv vil sige fem og fem (se video i toppen, red.), så det vil man gerne gøre bedre. Så det er selvfølgelig min personlige målsætning.

- Jeg tror også bare, at det der med hele tiden at tage skridt i spillet betyder meget for mig, og det vil også kunne hjælpe holdet, så det er selvfølgelig det, jeg håber på.

Hvem bliver sæsonens profil i din klub?

- Det gør Mustapha Bundu.

- Fordi Bundu fik strikket nogle gode kampe sammen i slutningen af sidste sæson, hvor han fik vist sit store potentiale. Og vi har alle sammen vidst det på holdet i lang tid. Han har været ramt lidt af nogle skader og nogle mindre heldige perioder, men alle har altid kunnet se på stadion, men selvfølgelig mest os i spillertruppen, hvor højt et niveau han havde. Det synes jeg, han fik vist godt over de sidste otte kampe, så jeg håber, han fortsætter ud ad den vej. Så skal han nok blive en stor gevinst for os.

Hvad bliver jeres største udfordring?

- Vores største udfordring bliver vores målsætning om at komme i top 6. Det er vel den vej, vi har været presset de sidste sæsoner, hvor det har været lige ved og næsten. Hvor vi har skulle strikke nogle gode kampe sammen, fordi vi i perioder ikke har leveret lige så godt, som vi skulle.

- Så jeg tror, det bliver det der med at holde kontinuiteten for at få resultater hele vejen igennem sæsonen, så der ikke bliver et lavt bundniveau og et højt topniveau, men mere et stabilt niveau over hele sæson.

Hvilket hold - og du må ikke sige dit eget - kommer til at overraske i denne sæson?

- Det ligner, at SønderjyskE har investeret meget i deres hold. Har hentet nogle ind, som måske har været nede i en downperiode, men er nogle rigtig gode spillere. Så jeg kunne godt forestille mig, at SønderjyskE har lavet et godt transfervindue, så hvorfor ikke sige dem?

Superliga

Mere Superliga

Fokus