• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

AGF-profiler skændes om målscorerrolle

Jens Stage og Casper Højer Nielsen kunne bestemt ikke blive enige om, hvem der scorede til 1-0 for AGF.

Af Morten Jørgensen

17 minutter inde i kampen mellem AGF og SønderjyskE blafrede netmaskerne bag Sebastian Mielitz, men hvem var det, der havde sidste berøring på bolden? Det er der stadig ikke enighed om.

Både Casper Højer Nielsen og Jens Stage tog æren for målet, men det var dog førstnævnte, der blev noteret for scoringen. Efter kampen kunne de to AGF-spillere dog fortsat ikke blive enige om, hvem der bør få tildelt målet.

- Jeg kigger i boldens retning, og så kan jeg se, at der ikke er nogen, der løber ind og rører den, og så går den i mål, fortalte Casper Højer Nielsen til TV3 Sport.

- Højer er den i klubben, der er bedst til at lave assist, og han laver en rigtig flot en igen i dag. Den ligger lige i skærmen, og den skal bare lige røres en centimeter, så stryger den ind, argumenterede Jens Stage straks efter.

Begge AGF-spillere kunne dog glæde sig over, at det lykkedes at hive en sejr i land på Ceres Park mod SønderjyskE, da Mustapha Bundu kort før tid tog sagen i egen hånd og scorede et flot mål, der sikrede en 2-1-sejr.

Se scoringen til 1-0 i videoen øverst.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.