Sebastian Hausner og Daniel Thøgersen rykker til sommer fra AGFs U17 hold til A-truppen, og de bliver ligeledes udstyret med fuldtidskontrakter.

Sebastian Hausner og Daniel Thøgersen er en del af det U17-hold i AGF, som præsterer rigtig flot. Begge har været inde og træne med Superliga-holdet, og fra sommer bliver de rykket permanent op i Superliga-truppen, ligesom de begynder på fuldtidskontrakter.

- Hausner og 'Thøger' er store talenter, der allerede har været en del med i træningen og vist sig godt frem. De er opvokset i vores egen talentafdeling og står for den DNA, vi gerne vil have noget mere af. Vi tror på, at de hurtigt tilpasser sig livet som professionel og kan give de etablerede Superliga-spillere kamp om pladserne, siger sportschef Peter 'PC' Christiansen til AGF.dk. 

Begge spillere glæder sig naturligvis til en tilværelse som professionel fodboldspiller.

- Jeg blev utrolig glad, da jeg fik tilbuddet. Det er en mulighed, jeg ikke kan sige nej til. Mit mål er komme til at spille på førsteholdet, men jeg er også meget bevidst om, at jeg har en del, jeg skal forbedre, og det får jeg nu mere tid til. Jeg ved, hvad jeg kommer op til, fordi jeg har trænet med A-truppen flere gange, og jeg føler, at jeg godt kan være med, siger Daniel Thøgersen.

Begge spillere huserer i bagerste geled, hvor Daniel Thøgersen spiller venstre back, mens Sebastian Hausner spiller i det centrale forsvar. For sidstenævnte er det hele pludselig gået stærkt.

- Dengang jeg fik det at vide, blev jeg meget glad. Jeg skrev min første ungdomskontrakt for et år siden, og i vinters duftede jeg lidt til Superliga-holdet. At jeg nu kommer på fuld tid, er stort. Men bare fordi man har fået en Superliga-kontrakt, betyder det ikke, at man bliver professionel fodboldspiller på øverste hylde. Nu handler det bare om at blive så god som muligt, bygge flere kilo på og udvikle mit spil, så jeg forhåbentligt på et tidspunkt kan blive en profil på førsteholdet, siger Sebastian Hausner.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO