• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AGF-signing: Evigt taknemmelig for at blive kasseret i Brøndby

Frederik Tingager blev fundet for let i Brøndby IF, men netop den lange vej til fodboldtoppen har gjort ham til den, han er. Og det er han til syvende og sidst glad for.

Af Anders Dehn

Først som 23-årig fik Frederik Tingager debut i Superligaen. I en tid, hvor talenter scoutes, købes og bringes på banen så tidligt som muligt, var det en høj alder for en debutant i Danmarks bedste række.

Det var ellers ikke sådan, at han ikke havde været i en Superliga-klub, før han kom til OB i vinteren 2016. Som U17-spiller skiftede han til Brøndby IF, men formåede i sine tre år ikke at overbevise om, at han var værd at satse på.

Læs også: Tingager skifter til AGF

Så Tingager måtte forbi Holbæk i 2. division, før han altså tog sig til toppen af dansk fodbold og videre ud i verden som udlandsprofessionel i Eintracht Braunschweig. Men det er han nu glad for i dag.

- Jeg er ikke kommet nemt til tingene. Det begyndte med, at jeg var ungdomsspiller i Brøndby og blev fundet for let. Men det er jeg evigt taknemmelig for i dag, fordi det var dér jeg fik arbejdshandskerne på. Jeg er af den overbevisning, at dem, der arbejder hårdest, de når længst. Selvfølgelig har talent noget at sige, men det er hårdt arbejde, der er vejen frem, siger Frederik Tingager til Århus Stiftstidende.

Læs også: Tingager: Er ikke blevet dårligere

Omvejen til toppen har ifølge den nye AGF-stopper givet ham en sult for at modbevise dem, der tvivlede på ham. Den vil han altid have.

De næste to et halvt år får Tingager så muligheden for at stille noget af den sult ved at præstere godt for AGF. Han kom i sidste uge til klubben efter et turbulent år i tysk fodbold, hvilket han fortalte tipsbladet.dk. om. 

Det interview kan du læse her.

Superliga

Optakt: Irland - Danmark

Skæbnekamp. Det kan ikke siges på andre måder. Irland skal vinde over Danmark for at indløse billet til EM, mens Danm...

Mere Superliga

Fokus