AGF tester kontraktfri 26-årig dansk forsvarsspiller med fortid i både svensk og norsk fodbold.

AGF's problemer med skader til stort set samtlige forsvarsspillere i den normale startopstilling har skabt bekymring og bange anelser frem mod den nervepirrende slutspil, hvor AGF lægger ud med et efterslæb på hele fem point til Silkeborg IF på den gode side af "nedrykningsstregen" i gruppen. 

Derfor har AGF været på jagt efter en mulig tilgang, der kan hjælpe til for resten af sæsonen. Men da transfervinduet som bekendt længe har været lukket, har klubben været søgt blandt spillere uden aktuel kontrakt. 

Og i de kommende dage tester AGF således forsvarsspilleren Thomas Juel-Nielsen, der senest har været på kontrakt i Allsvenskan-klubben Falkenberg FF

- Vi er nødt til at være lidt på forkant med situationen, og landsholdspausen er en god mulighed for os at se lidt nærmere på en eventuel mulighed til truppen, siger AGF-træner Glen Riddersholm til bold.dk.

Den 26-årige dansker har tidligere optrådt for norske Sandefjord, AB og Hvidovre og har tidligere været under Glen Riddersholm, da han i sin tid var U17-landstræner. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO