• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

AGF-spiller afslører: Min sidste sæson her

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Han er en af de vigtigste spillere på holdkortet i AGF, men det lyder umiddelbart, som om australske Mustafa Amini er i gang med sin sidste sæson i AGF. Hvilket umiddelbart giver god mening, da han også har kontraktudløb til sommer.

Af Kenneth Jensen

Superliga-klubben AGF har i den grad været tiltrukket af australske fodboldspillere, efter Mustafa Amini skiftede til AGF og blev en succes for klubben fra Aarhus.

David Nielsens mandskab har siden hentet både Alex Gersbach og Zach Duncan, og det er nok ikke sidste spiller fra Australien, der kommer til at spille i AGF.

Især Zach Duncan ligner en spændende spiller, og måske han på den lange bane skal være erstatningen for netop Mustafa Amini.

Læs også:AGF-boss: Hvis man mister sin plads, er der kun én ting at gøre - bliv ond

Amini, 26 år, har kun et år igen af sin aftale med Superliga-mandskabet, og det lyder ikke umiddelbart til, at han er i færd med at sætte sin signatur på en forlængelse. Tværtimod.

- Jeg er en af dem, der har været her i længst tid, så jeg føler, at jeg er en vigtig spiller for holdet, og jeg forsøger altid at hjælpe, siger Mustafa Amini i et interview med socceroos.com.au og forklarer:

Læs også:Randers før pokal-revanche: Vi sparer fem spillere

- Man er nødt til at være et godt eksempel for de unge spillere, der træder op på førsteholdet.

- Det handler om at opføre sig ordentligt i byen og omkring fodboldklubben. Det synes jeg er vigtigt.

- Jeg har været her i lang tid, og nu er det min sidste sæson her, så jeg giver alt,hvad jeg har, og forhåbentlig når vi vores mål, som er at komme i top seks denne sæson.

Det var Randers FC, der hentede Mustafa Amini til Danmark i 2015 fra Borussia Dortmunds andethold. Den australske landsholdsspiller blev solgt til AGF i sommeren 2016 og har udviklet sig til en god Superliga-spiller.

I AGF har "Musti" spillet 106 Superliga-kampe. Det er blevet til otte kasser for mandskabet, der aktuelt er at finde på sjettepladsen i Superligaen.

Læs også:Thomasberg roser 'topprofessionel indsats' i pokal-avancement

Læs også:På besøg i Tyskland: AaB vinder testkamp mod 2. Bundesliga-hold

Superliga

Mere Superliga

Fokus