• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AGF-spillere inddrog egne fridage: Det har jeg alligevel aldrig oplevet før

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

David Nielsen havde givet AGF-spillerne fire fridage, men de fleste af spillerne ville hellere træne, så det gør holdet torsdag og fredag. Det er nyt for cheftræneren.

Af Anders Dehn

For de fleste lønmodtagere ville fire fridage midt i november åbne en verden af muligheder. Man kunne tage på forlænget weekend i en europæisk storby, man kunne besøge familie og venner, eller kan kunne bare slappe af derhjemme med fødderne oppe og hjernen på standby

Men for spillerne i AGF var fire dage for meget af det gode. De havde ellers fået fri torsdag, fredag, lørdag og søndag i denne uge, men flertallet af spillerne ville hellere træne, så gør de torsdag og fredag.

Læs også:AGF-profil vil være politimand efter karrieren

Til lige dele overraskelse og glæde for cheftræner David Nielsens.

- Det har jeg alligevel aldrig oplevet før. Men det er jo fedt som træner at se, at spillerne foretrækker at træne ekstra, fordi de føler, at de er inde i et godt flow. Vi har nogle unge spillere, som rigtig gerne vil holde sig i gang, vi har nogle spillere tilbage fra skader, som også synes, at de skal op i tempo, og derudover er spillerne i truppen bare så ærgerrige, at de er bange for at falde ned og derfor gerne vil træne. Det kan jeg ikke brokke mig over, siger David Nielsen han til Århus Stiftstidende.

Læs også:Superligaens bedste: Brøndby og FCM deler førstepladsen

Der er også god grund til, at humøret er højt på Fredensvang. AGF har vundet de tre seneste kampe på stribe i Superliga og Sydbank Pokalen.

De fire fridage var allers foranlediget af landskampspausen, men nu bliver det alså bare til to dage uden træning. Mandag møder holder ind igen og begynder forberedelserne til den næste Superliga-runde.

Her møder AGF Brøndby IF på hjemmebane, så der er noget at glæde sig til. Det er samtidig en oplagt lejlighed til at indhente nogle af de fem point, som Brøndby på tredjepladsen er foran AGF på femtepladsen.

Læs også:Angreb Jens Stages lejlighed: Jeg var sur over hans skifte

Læs også:Ung AGF-stopper: Utrolig let at glide ind på holdet

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 16. runde

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Lyngby BK - OB

To hold, der ikke er kommet specielt godt fra start i denne sæson, mødes i Lyngby i en yderst vigtig kamp.

Mere Superliga

Fokus