• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

AGF-talent fik skrækdebut: Heldigvis har det ikke påvirket mig

Foto: Getty Images

Sebastian Hausner fik en forfærdelig start på sin AGF-debut, da han var involveret i en Vendsyssel-scoring i sidste sæson, men den unge forsvarsspiller har ikke ladet sig påvirke.

Af Mads Bye Marboe

Sebastian Hausner var søndag i startopstillingen for femte Superliga-opgør i træk, da AGF fik besøg af Lyngby på Ceres Park.

I de fem kampe er det blevet til hele 13 point, og den 19-årige forsvarsspiller har spillet en afgørende rolle. Han har desuden holdt etablerede navne som Jesper Juelsgård og Frederik Tingager på bænken.

Læs også:David Nielsen lovpriser defensiven efter flot efterår

Hausner fik ellers langt fra nogen drømmedebut, da han startede inde i AGF's udekamp mod Vendsyssel i sidste sæson. Efter bare 15 sekunder var AGF-talentet nemlig indblandet i en scoring til hjemmeholdet, da han lod sig lokke frem i banen og efterlod et enormt hul til Tiémoko Konaté, som scorede til 1-0.

For Hausner har det derfor været vigtigt, at han ikke lod sig påvirke af den uheldige start.

Læs også:AGF'er mistede plads efter skadespause: Det har været hårdt for mig

- Det gik så utrolig stærkt det hele. Jeg er en spiller, der godt kan lide at være fremadrettet, og i U19 havde der ikke været nogen problemer ved at træde frem dér, forklarer han over for Ekstra Bladet og tilføjer:

- Selvfølgelig tænkte jeg "fuck" i situationen, og efter kampen sad jeg også i omklædningen og tænkte, at jeg sgu nok kostede point i min debut. Men hverken under resten af kampen eller sidenhen har det påvirket mig. Når man begår fejl, så er det vigtige at lære af dem og arbejde hårdt for, at de ikke gentager sig.

Sebastian Hausner har nu spillet 15 kampe i den hvide AGF-trøje. Mod Lyngby måtte han udgå med en skade efter en halv times tid.

Læs også:Månedens Hold i Superligaen - november

Læs også:19-årig startede igen for AGF: Det hele kommer stille og roligt

Læs også:Ung AGF-stopper: Utrolig let at glide ind på holdet

Superliga

Mere Superliga

Fokus