AGF-jagter millionindsprøjtning: Formanden afviser økonomiske problemer
2016-01-27 15:30
Foto: Ole Nielsen - AGF

AGF-træner Glen Riddersholm afviser, at australske Alex Gersbach er aktuel.

Mens AGF-fansene venter på, at Morten Duncan Rasmussen gør comeback på Frendensvang, kan en anden af de mange transfer-spekulationer, der har omgivet klubben i disse tider, skydes til jorden.

AGF blev tidligere på ugen sat i forbindelse med den australske venstreback Alex Gersbach fra Sydney FC, men det skydes til jorden af cheftræner Glen Riddersholm.

- Alex Gersbach er en type, som vi kender, og vi ved også, hvem han er. Men man skal også tænke på, at rygtet kommer fra et australsk medie, som måske prøver at lave et eller andet taktisk spil. Der foregår så mange ting i kulissen, at man absolut ikke skal tro på alt, hvad man læser, siger Riddersholm til MTAC og fortsætter:

- Jeg læste også, at Alex Gersbach skulle koste i omegnen af 2 millioner kroner, og derfor er han ikke aktuel for AGF lige nu.

AGF har også været sat i forbindelse med den svenske offensivspiller Tobias Sana, der har besøgt klubben. Mere konkret er det med Morten Duncan Rasmussen, der ventes at blive bekræftet i AGF i løbet af onsdagen.

 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO