• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

AGF-træner inden FCK: Vi kan gøre ondt på alle hold

David Nielsen, cheftræner i AGF, er klar over, at FCK er en stærk modstander, men han forsikre, at hans mandskab kan gøre ondt på alle hold.

Af Kristian Porse

Fredag aften tager FC København og AGF hul på anden runde af den nye Superliga-sæson. 

Udeholdet fra Aarhus kommer til kampen med et 1-1 resultat mod Hobro i bagagen. AGF skabte ellers chancerne til mere i mandagens opgør, men skarpheden manglede. Men tiltrods for, at aarhusianerne kun fik uafgjort mod nordjyderne fra Hobro, så tror AGF-træneren, David Nielsen, på, at hans hold kan gøre ondt på FC København. 

- Det bliver en anden type modstander, hvor vi igen bliver udfordret. Vi kommer ikke til at have bolden ligeså meget og det skal vi være skarpe på. Vi ved godt, at FCK er dygtige, men vi mener også, siger han ifølge Århus Stiftstidende

Yderligere fremhæver AGF-træneren, at det blandt andet er på dødboldene, at hans mandskab kan komme til at ramme de danske mestre. Det var da også efter et hjørnespark, at Jesper Juelsgård pandede AGF's enlige scoring ind i kampen mod Hobro. 

Kampen mellem FC København og AGF spilles fredag aften i Telia Parken med kampstart kl. 19.00. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.