• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga /ritzau/

David Nielsen om bemærkelsesværdige stimer: Tilfældigt

Foto: Getty Images

David Nielsen mener, det er tilfældigt, at resultaterne for AGF er kommet så meget i stimer i denne sæson.

Af /ritzau/

AGF kom søndag tilbage på sejrssporet i Superligaen med en 1-0-sejr ude mod FC Nordsjælland, efter at holdet havde tabt de foregående tre ligaopgør.

Før de tre nederlag havde AGF vundet imponerende seks superligakampe på stribe, mens sæsonen var blevet indledt med fem ligakampe uden sejr, så man kan roligt sige, at det er kommet i stimer for aarhusianerne i denne sæson.

AGF-træner David Nielsen mener dog ikke, at der ligger nogen dybere forklaring bag tendensen.

- Det er meget tilfældigt, og vi har været jævnt gode hele året. I starten var vi bedre, end vi fik point til, og vi var måske ikke så gode, som vi fik point til i de seks kampe, vi vandt.

Læs også:LIVE: AGF hentede sen sejr i Farum

- Ligaen er så tæt, og det er små ting, der har afgjort kampene. Det er ikke, fordi vi har været hamrende elendige i de kampe, vi har tabt, lyder det fra cheftræneren.

Angriberen Patrick Mortensen blev matchvinder for AGF i søndagens sejr over FCN, og han glæder sig over at holdet igen kunne sætte tre point på kontoen.

- Det er dejligt at være tilbage på sporet, når vi havde så god en stime, og så løb ind i tre nederlag, siger Patrick Mortensen.

I FCN-lejren er skuffelsen over det smalle nederlag ikke til at tage fejl af.

Læs også:AGF nedkæmper FCN og stopper stime af liganederlag

- Jeg er rigtig skuffet over, at vi ikke skabte mere, men vi vidste også, at det ville blive svært, fordi AGF er så solide defensivt. AGF er rigtig dygtige til at tage tempoet ud af kampe.

- Det er vores tredje nederlag i træk, og vi havde scoret i 18 kampe på stribe inden kampen, så det er et rigtig tungt 0-1-nederlag, lyder det fra cheftræner Flemming Pedersen.

FCN tabte i sidste weekend 1-3 til OB i Superligaen, mens Farum-mandskabet røg ud af Sydbank Pokalen i midtugen efter et 1-4-nederlag til FC København.

/ritzau/

Læs også:Bedst og værst: Tvivlsomt straffespark fik AGF tilbage på sporet

Læs også:Bedst og Værst: Kadrii dominerede Hobro

Læs også:Startopstillinger: FCK og SønderjyskE skifter begge to