• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

AGF-træner om tidlige indkøb: "PC" har spist juleand med headset på

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Aarhus-klubben AGF har allerede nu forstærket sig med tre nye spillere. Og cheftræner David Nielsen er meget tilfreds.

Af Kenneth Jensen

Mens nogle klubber i danske fodbolds bedste række stadig mangler for alvor at tage hul på det transfervindue, der officielt åbnede i lørdags, har flere klubber som Vendsyssel og AGF haft tralvt tidligt i vinduet. Begge klubber har hentet tre spillere ind i transfervinduet.

Hos AGF er det især træner David Nielsen, der er glad, for han får lov til at arbejde med de nye spillere i en måneds tid, inden Superligaen begynder.

AGF har hentet de to forsvarsspillere Frederik Tingager og Alexander Munksgaard, mens også keeper Kamil Grabara er lejet i Liverpool resten af indeværende sæson.

- "PC" (sportschef Peter Christiansen, red.) har jo spist juleand med headset på for at give mig så optimale arbejdsbetingelser som muligt. Det er en kæmpe fordel, at vi næsten har alle brikker på plads første arbejdsdag. Vi har brugt megen tid på at forberede vinduet, og det har båret frugt, siger David Nielsen til Ekstra Bladet.

AGF står dermed kun med et stort hul i angrebet, hvor man ikke har meget at vælge imellem. Ryan Mmaee, Mustapha Bundu og André Riel er de "rigtige" angribere i AGF, mens også Jakob Ankersen, Jens Stage og Tobias Sana har spillet i front på det, der trods alt ikke er en naturlig position for de tre.

Det er ingen hemmelighed, at det er dét, AGF savner. En rigtig frontangriber, der kan lave de nødvendige mål for David Nielsens mandskab. Ham skal Peter Christiansen altså bruge lidt ekstra tid på at finde.

I 20 Superliga-kampe har AGF scoret 22 gange - klubbens topscorer er Jakob Ankersen med fem scoringer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.