• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AGF'er mistede plads efter skadespause: Det har været hårdt for mig

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Frederik Tingager kan meget vel gøre comeback for AGF søndag eftermiddag. Han har ikke spillet i mere end to måneder, efter han først blev skadet og siden havde mistet sin plads, da han var klar igen.

Af Anders Dehn

AGF's Frederik Tingager kan skrive under på det gamle mundheld om, at én ulykke sjældent kommer alene. Da hans hold mødte Randers FC i oktober, blev han ikke bare skadet; AGF tabte også, og da Tingager efter seks uger meldte sig klar igen, havde en anden taget hans plads i midterforsvaret.

Dén anden er 19-årige Sebastian Hausner, der de seneste fire runder har haft pladsen ved siden af anfører Niklas Backman. Men nu har kaptajnen karantæne, og det åbner døren for Tingager igen.

Læs også:Optakt: AGF - Lyngby BK

Han har været skuffet over at sidde på bænken i de to foregående spillerunder, men omvendt anerkender han også, at cheftræner David Nielsen har en god sag, når han giver genvalg til et hold, der bare vinder og vinder. AGF er nu oppe på fem sejre på stribe.

- Jeg ved jo godt, hvad der sker, når man er skadet, og holdet begynder at vinde. Så er det klart, at man ikke kommer ind på holdet. Hvis jeg var blevet sat af, så skulle jeg kigge indad. Men nu kan jeg ikke gøre noget, og det har været hårdt for mig. Sådan nogle perioder er der som spiller. Jeg må se det i øjnene og tage arbejdshandskerne på og knokle endnu hårdere. Men inden jeg blev skadet, var jeg var med til at vinde seks kampe i streg, og vi holdt nullet i mange kampe, siger Frederik Tingager til Jyllands-Posten.

Læs også:AGF-stopper er tilbage efter skadespause: Jeg er noget rusten

AGF får besøg af Lyngby Boldklub søndag eftermiddag, og det tyder på, at Tingager står først i køen til midterforsvaret. Jesper Juelsgård har i hvert fald siddet helt uden for truppen, siden Tingager vendte tilbage fra sin skade.

26-årige Frederik Tingager kom til AGF i januar i år, og han har været fast mand (altså bortset fra et par kampe på det seneste) lige siden. Det er blevet til 25 Superliga-kampe i 2019 for den tidligerre OB- og Eintracht Braunschweig-spiller.

Læs også:Overblik: Så slemt ser det ud for SIF - så godt går det for FCM

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Superliga

Mere Superliga

Fokus