AGF'er: Vi vil længere op i tabellen

Bror Blume var med til at sikre AGF tre vigtige point søndag med sin scoring i 4-2-sejren over SønderjyskE, men AGF'erne er sultne på endnu mere.

Det blev hæsblæsende, da AGF søndag vandt med 4-2 over SønderjyskE og hentede nye tre point til regnskabet, hvor holdet rykkede frem på en delt fjerdeplads med 26 point.

AGF sad solidt på kampen i første halvleg, hvor 2-0-føringen virkede alt for lille efter et hav af store chancer, hvor en smule mere held og skarphed sagtens kunne have gjort føringen mindst dobbelt så stor. Efter pausen eksploderede kampe med fire scoringer på otte minutter - men AGF's samlede føring blev der ikke ændret på.

Bror Blume leverede i første halvleg en fornem scoring, hvor han fandt nettet efter en nedfaldsbold i feltet. Efter kampen glædede han sig over de vigtige tre point men lagde på samme tid ikke skjul på, at tilfredsheden kun er begrænset.

- Overordnet set er vi tilfredse. Men vi vil gerne endnu længere op i tabellen.

- Jeg synes, at potentialet i vores hold er enormt. Vi har gjort det godt mod alle hold, der ligger over os. Hvad angår kampen tidligere i efterårssæsonen mod FCK, fik vi her vist, at vi kan spille lige op med dem. De er bare lidt skarpere i nogle af spillets facetter end os. Så det må vi lære af,  siger Bror Blume til bt.dk

AGF kan trods de tre point dog slet ikke se sig fri for at være presset bagfra, da der kun er tre point at give af ned til AaB på syvende-pladsen og fire point ned til Lyngby på ottendepladsen.

Det er fortsat uhyre tæt i ligaens midterfelt, og der er derfor ingen tid eller plads til at hvile på laurbærrene for Aarhus-klubben, der efter landskamps-pausen møder Brøndby IF på hjemmebanen Ceres Park.