• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AGF's hattrick-helt roser målmand efter tiltrængt sejr

AGF's hattrick-helt roser målmand efter tiltrængt sejr
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Kasper Junker var med tre mål en afgørende spiller i AGF's 3-1-sejr over AC Horsens i går, men han fremhæver holdets defensiv og særlig Steffen Rasmussen i forsvaret.

Af Anders Dehn

Mens AGF lever en i stigende grad presset tilværelse i bunden af Superligaen, ser holdet ud til at have fundet sig godt tilpas i DBU Pokalen. I fjor nåede det som bekendt finalen, og i går spillede det sig videre til kvartfinalerne.

Det skete med en 3-1-sejr ude mod AC Horsens, alle tre mål scoret af Kasper Junker. Med sit hattrick blev han den åbenlyse helt for de hvidklædte gæster, men selv fremhæver han forsvarets indsats.

- Vi fik en lidt dårlig start på kampen, men heldigvis kan man som offensiv spiller afgøre kampene ved at score mål. Jeg synes, at forsvaret stod fantastisk imod i dag når man tænker på, hvor meget de blev udfordret af lange bolde. Det var en fornøjelse at se. Og det hjælper os offensive spillere, at vi kan se, at der bliver taget fra nede bagi. Især Staff (Steffen Rasmussen, red.) i målet, siger han til Århus Stiftstidende.

Junker, der i foråret kæmper for en plads til sommerens U21-EM, har spillet på kanten siden vinteropstarten. Han har skullet bruge lidt tid til at vænne sig til den rolle, men lader til at være faldet udmærket til.

- Det er gået lidt op og ned, og det var også forventeligt. Lige nu går det meget fremad, synes jeg. Og jeg scorede tre i dag, det er selvfølgelig sindssygt dejligt. Og det viser at jeg også kan score mål på den position. Det er godt set af trænerne og selvfølgelig dejligt, siger han.

Kasper Junker og resten af AGF-holdet får chancen for at følge op på de gode pokaltakter mod OB i grundspillets sidste kamp på søndag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus