• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AGF's Junker glæder sig over comeback: Et irriterende forløb

Problemer med den ene knæhase tvang Kasper Junker til at melde afbud til ligalandsholdet og ødelagde en del af hans vinteropstart. I går var han dog tilbage på banen.

Af Anders Dehn

Kasper Junker skulle have været på to træningslejre til sydens sol i januar. Først med U21- og ligalandsholdet i Abu Dhabi, siden AGF's træningslejr i Portugal, men angriberen sad kun i flyet på sidstnævnte tur.

Han var nødt til at melde afbud til ligalandsholdsturen med en irriteret slimsæk i højre knæhase, der altså både ødelagde muligheden for at vise sig frem for landstræneren og ødelagde en del af Junkers vinteropstart.

Læs også: Bedst og værst: Sønderjysk camerouner var overalt

Mandag aften var han så kommet sig så meget over skadesproblemerne, at han kom på banen i det sidste kvarters tid, da AGF spillede 0-0 hjemme mod SønderjyskE. Det glæder Junker, der dog også gerne ville have haft mere end det ene point.

- Det var fint at være tilbage. Jeg havde dog håbet på, at jeg kunne komme ind og bidrage til tre point, men det skete desværre ikke, siger han i et indslag fra AGF TV.

- Det har været et irriterende forløb. Jeg havde håbet på at blive hurtigere klar, men nu drejer det sig egentlig bare om at komme tilbage i kampform.

Kasper Junker får mulig for spilletid igen på lørdag, når han og resten af AGF-holdet gæster Lyngby BK. Det vil i givet fald blive angriberens 16. Superliga-kamp i denne sæson. Han har hidtil scoret to mål.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.