Per Nilsson: Tager det sæson for sæson
2016-02-10 09:05
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

AIK-spilleren Rickson Mansiamina har ingen ide om, hvem de mangeårige svenske landsholdsspillere Per Nilsson og Mikael Antonsson er.

FC København møder senere på dagen AIK i en testkamp i Dubai, og manager Ståle Solbakken sparer et par af de normale esser i startopstillingen. Således er start 11'eren uden Mathias Zanka Jørgensen, Nicolai Jørgensen, Thomas Delaney og Ludwig Augustinsson.

Til gengæld starter Per Nilsson og Mikael Antonsson i midterforsvaret, og det er velkendte spillere i Sverige, hvor de begge har spillet på landsholdet i mange år. AIK-talentet Rickson Mansiamina har dog ikke den fjerneste ide om, hvem Nilsson og Antonsson er.

Nej, faktisk ikke, siger han til FotbollDirekt og understreger, at han ikke lægger så meget i, at mange af FCK-profilerne bliver sparet mod AIK:

Det spiller ingen rolle. Vi kører på uanset hvad, lyder det fra Rickson Mansiamina.

AIK-spilleren fortæller endvidere, at den eneste spiller, han kender i FCK, er Ludwig Augustinsson, og han er som nævnt ikke med i onsdagens testkamp. I stedet starter Tom Høgli på venstreback.

FCK starter med følgende 11:

Thomas Kaminski, Peter Ankersen, Per Nilsson, Mikael Antonsson, Tom Høgli, Bashkim Kadrii, Aboubakar Keita, Yousef Toutouh, Benjamin Verbic, Federico Santander og Andreas Cornelius.

Der er kickoff klokken 13.00 dansk tid.

 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO