• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

Allan Gaarde forventer farvel til udlejet angriber

Pavol Safranko var i sidste sæson udlejet til skotske Dundee United har ingen fremtid i AaB. Derfor ligner det et endeligt farvel til slovakken

Af Mikkel Sloth

AaB købte for to år siden den slovakiske landsholdsangriber Pavol Safranko, men efter sin første sæson i klubben stod der kun to mål på kontoen efter 30 kampe. Derfor blev han før sidste sæson udlejet til Dundee United fra den næstbedste skotske række, hvor han fik markant større succes.

Nu skal 24-årige Safranko dog som udgangspunkt ud og finde en ny klub, for til B.T. fortæller AaB's sportsdirektør, Allan Gaarde, at der hverken lader til at være en fremtid for angriberen i AaB eller Dundee United.

- De (Dundee United, red.) vil gerne beholde ham eftersom de har været glade for ham. Blandt andet er han blevet kåret til årets spiller i klubben. Men de kiksede lige akkurat oprykningen efter en tabt straffesparkskonkurrence. Så sandsynligheden for at han er med i opstarten hos os er stor, siger Gaarde

Sportsdirektøren fortæller videre, at både AaB og Safranko ikke desto mindre er indstillede på, at slovakken skal væk fra den nordjyske klub. Safrankos status som slovakisk landsholdsspiller bør ifølge Allan Gaarde give bedre forudsætninger for at få ham solgt.

Han forventes derfor ikke at være at finde i klubben, når AaB den 14. juli starter den kommende sæson i Superligaen på udebane mod oprykkerne fra Lyngby.

Pavol Safranko blev i øvrigt den helt store skurk, da Dundee United missede oprykning til den bedste skotske række efter straffesparkskonkurrence. Det kan du se i videoen i toppen af afspilleren.

Superliga

Mere Superliga

Fokus