• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Ambitiøs Børkeeiet: Har altid vidst at Brøndby er en stor klub

Foto: Getty Images

Tobias Børkeeiet havde flere muligheder på hånden denne sommer, men valgte at skifte til Brøndby grundet klubbens store ambitioner.

Af Mads Bye Marboe

Det er stadig mindre end to måneder siden, at Brøndby hentede den bare 20-årige Tobias Børkeeiet i Stabæk.

Nordmanden har siden spillet ni kampe for klubben, og han har på ingen måde fortrudt, at han valgte Superliga-klubben over andre bejlere.

- Jeg havde andre muligheder, jeg kunne vælge, men jeg følte, at Brøndby var den rette klub for mig, og jeg havde stor lyst til at spille foran alle fansene. Jeg har altid vidst, at Brøndby er en stor klub med store ambitioner. Brøndby har været meget i Europa og har vundet meget hjemme i Danmark.

- Jeg er blevet taget rigtig godt imod af både spillerne og trænerne. Jeg følte, at alle var lette at snakke med, siger Børkeeiet til Brøndbys hjemmeside.

I seks af de ni kampe er Børkeeiet dog blevet benyttet som indskifter, og han er udmærket klar over, at han har mange tid at forbedre.

- Jeg er fortsat en ung spiller, der ikke er færdigudviklet, så der er mange ting, jeg skal forbedre, siger Børkeeiet og sammenligner Superligaen med den norske liga:

- Niveauet i Superligaen er nok et niveau op i forhold til Eliteserien. Jeg kan mærke, at tingene går lidt hurtigere, spillerne er lidt skarpere, lidt stærkere og bedre teknisk, lyder det.

Den norske U/21-landsholdsspiller har kontrakt i Brøndby indtil 2024.

Superliga

Mere Superliga

Fokus