2017-02-17 15:35
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Kort før transferdeadline fik Andreas Bruhn sin Viborg-kontrakt ophævet og fandt først sin nye klub, Randers FC, i går. De to uger føltes som længere.

Da transfervinduets sidste dag oprundede, var Andreas Bruhn Viborg FF-spiller. Midt på eftermiddagen var han klubløs. Han kom i overskud i domkirkebyen, fik ophævet sin kontrakt og stod fra den ene dag til den anden uden klub.

Han blev taget på sengen og var ikke i nærheden af at have en ny klub i baghånden. Derfor har de seneste uger været tumultariske for kantspilleren, men i går kom der styr på fremtiden, da han skrev kontrakt med Randers FC.

Det var en lettelse at finde en ny arbejdsgiver.

- De sidste to uger har været utrolig lange, må jeg indrømme. Det er første gang, jeg har været i sådan en situation. De første dage gik hurtigt, for der kørte en masse ting rundt i hovedet, men bagefter fik jeg meget tid for mig selv, og så føltes det længere, siger Andreas Bruhn til tipsbladet.dk 

- Jeg føler selv, det har været to lange uger. Det var rart, at det ikke var længere tid, men når man står i det, føles det som land tid. Det er en kort aftale, men bare det, at jeg ved, hvad jeg skal det næste halve år, er utrolig rart. 

23-årige Bruhn håber, at han kan vise sig så godt frem i Randers, at han kan blive der i længere tid, end hans aftale frem til sommer lige nu dikterer.

- Jeg håber, det ikke kun bliver et kort samarbejde. Det er en stor mulighed for mig, siger kantspilleren, der slog til med det samme.

- Det er gået hurtigt. De meldte sig på banen for tre dage siden, og jeg skulle ikke tænke så meget over det. Det har været et stabilt hold i mange år, så det var bare med at tage chancen.

Sportschef Ole Nielsen fortalte tipsbladet.dk, at "vi har spillet med åbne kort over for Andreas, for han er hentet ind som et supplement til truppen", men det bekymrer ikke Bruhn, at han ikke står først for i køen for spilletid.

Han er dog godt klart over, at man som indskiftningsspiller i Viborg ikke går direkte ind på holdet i Randers.

- Det er klart, jeg ikke står først for i køen; jeg kommer fra Viborg og har ikke spillet fast (fire kampe fra start i efteråret, red.), men hvis man gør det godt nok, er der ikke så lang vej til spilletid, siger han med henvisning til de tyndt besatte kanter i Randers.

Andreas Bruhn får første mulighed for spilletid i sin nye klub, når Randers gæster OB på mandag.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO