• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Andreas Cornelius vil sælges til sommer

Andreas Cornelius vil sælges til sommer
Foto: Jan Christensen/Getty Images

FC København-angriber Andreas Cornelius mener, at den kommende sommer er et perfekt tidspunkt at blive solgt på.

Af Kenneth Jensen

Med ni scoringer i Superligaen i denne sæson har angriber Andreas Cornelius været stærkt medvirkende til, at FC København ligger på en sikker førsteplads i dansk fodbolds bedste række og er godt på vej mod endnu et mesterskab.

Til sommer vil han have været i FC København i tre-og-et-halvt år, efter han i januar 2014 skiftede fra Cardiff og tilbage til København, og til sommer håber på den store angriber på at komme til udlandet igen.

Således er målet at blive solgt, og det er blandt andet også derfor, at FC København arbejder på at hente den cypriotiske angriber Pieros Sotiriou.

- Nu har jeg været i FCK i lang tid. Jeg har kun halvandet år tilbage af min kontrakt til sommer, så det vil være ret god timing med et salg - både for klubben og for mig, siger Andreas Cornelius til Ekstra Bladet.

Den 24-årige danske landsholdsangriber har en gang tidligere prøvet sig af i udlandet, men i Cardiff var den stærke angriber ingen succes, efter han blev solgt for et stort beløb af FC København.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.