• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Andreas Skov Olsen tæt på skifte til Serie A: Er landet i lufthavnen

Foto: Getty Images

I løbet af dagen skal Andreas Skov Olsen gennemføre det obligatoriske lægetjek, og så skriver han efterfølgende under på sin kontrakt med Bologna, forlyder det.

Af Oliver Okstrøm

Efter en periode, hvor det har set ud til, at man har trådt i vande, så ser det endelig ud til, at Andreas Skov Olsens skifte til den italienske Serie A-klub Bologna kan blive gennemført. 

Det understreger blandt andet den italienske transferguru Gianluca Di Marzio på sin hjemmeside

Her disker journalisten tilmed op med et billede af den danske offensivspiller i lufthavnen, hvor han skulle være på vej til at gennemføre skiftet fra FC Nordsjælland.

Som en del af rejsen til Italien har Andreas Skov Olsen blandt andet et lægetjek på menuen, som altså skulle være det sidste, der skal til, inden han kan skrive under på kontrakten med sin formentlig kommende klub.

Prisen lader til at være på omkring 37 millioner kroner, som svarer til fem millioner euro. Dermed laver FCN endnu engang et ganske indbringende salg denne sommer, ligesom man tidligere har gjort med eksempelvis Victor Nelsson.

I sidste sæson leverede den 19-årige spiller flere flotte præstationer i FC Nordsjælland-trøjen, og det blev til 22 mål i Superligaen. Derudover spillede han også et fint U21 EM med Danmark i netop Italien denne sommer.

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus