Anføreren Stage: Ligeså skuffende som i starten af sæsonen

Jens Stage er enormt skuffet over det uafgjorte resultat mod Vendsyssel. Samtidig er han dog stolt.

Der var masser af drama, da Vendsyssel og AGF søndag eftermiddag spillede 2-2 i Superligaen. AGF kom bagud efter blot 15 sekunder, men udeholdet formåede at komme tilbage og var foran ved pausen. I anden halvleg fik AGF smidt Adama Guira ud, og kort inden tid udlignede hjemmeholdet.

Gæsterne var hårdt ramt af skader i karantæner i forsvaret, så derfor stillede gæster blandt andet med to teenager-debutanter i forsvaret, mens Jens Stage, der i dagens anledning bar anførerbindet, var rykket ned i midterforsvaret. Netop Jens Stage er skuffet over resultatet, men han er samtidig stolt.

- Det er ligeså skuffende som i starten af sæsonen. Det er noget vrøvl at sige, at tre point tæller mere nu end i starten af sæsonen. Vi spiller rigtig god fodbold i dag, og vi skaber de chancer, der skal til. Folk kan snakke om skader og karantæner, men i AGF er der unge spillere, der er klar til at tage over. Det er jeg enormt stolt over, siger Jens Stage efter kampen til Eurosport 2.

AGF ligger med det uafgjorte resultat på ottendepladsen. De har et point op til AaB på sjettepladsen.