• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Angriber stopper i Horsens efter en måned: Spillestilen passer mig ikke

Foto: AC Horsens

Serbisk angriber forlader AC Horsens efter godt en måned i klubben.

Af Ole Hoffskov

Den 14. august skrev AC Horsens en et-årig kontrakt med den serbiske offensivspiller Uros Nenadovic. Nu siger parterne farvel til hinanden igen.

Det blev aldrig et godt match mellem AC Horsens og serberen, og det har de altså ikke tøvet med at tage konsekvensen af. Nenadovic griber kufferten og forlader AC Horsens, inden han formentlig har nået at pakke den helt ud.

- Jeg har været glad for at være en del af AC Horsens, hvor der er gode spillere og gode personligheder, og jeg håber det bedste for klubben, men spillestilen gør, at jeg ikke kan vise mig fra min bedste side, og derfor er det bedst for min karriere at finde et sted, hvor jeg kan spille, fortæller Uroš Nenadović til klubbens hjemmeside.

AC Horsens-manager Bo Henriksen respekterer serberens beslutning.

- Uroš har haft et ønske om at få ophævet sin kontrakt, fordi han gerne vil prøve noget andet end AC Horsens, og det har vi selvfølgelig valgt at respektere. Han er en god fyr og en dygtig spiller, men det var ikke det perfekte match, og det er blandt andet også derfor, at vi har været på forkant ved at hente Jannik Pohl. Vi ønsker Uroš Nenadović alt det bedste, siger han.

Uros Nenadovic nåede aldrig at spille et eneste minut for AC Horsens. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus