• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Angriber var tæt på at forlade SIF: Det er skørt, som tingene udvikler sig

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Shkodran Maholli var lige ved at forlade Silkeborg IF i vinter, men valgte at blive. Nu er han gået fra reserve i 1. division til fast mand i Superligaen.

Af Anders Dehn

Det var ikke antallet af kampe, der fejlede noget. Det endte på 26 set over hele sidste sæson. Det var snarere antallet af minutter i de 26 kampe, Shkodran Maholli var utilfreds med. Derfor var han tæt på at forlade Silkeborg IF i vinter.

I stedet valgte han at blive, og nu er lykken vendt. Kent Nielsen har overtaget cheftrænerjobbet fra Michael Hansen, og han ser i langt højere grad Mahollis vej. Svenskeren er startet inde i seks af de otte kampe, han har været klar til at spille i denne sæson.

Læs også:Silkeborgs teenage-angriber tørster efter spilletid: Jeg er frustreret

Det glæder ham naturligvis, at han på et halvt år er gået fra reserve i 1. division til fast mand i Superligaen, men det viser ham også, hvor hurtigt tingene kan forandre sig.

- Jeg var så tæt på at forlade klubben, og nu spiller jeg i Superligaen. Det er skørt, som tingene kan udvikle sig. Det kan hurtigt gå godt, men det kan også hurtigt gå dårligt, siger Shkodran Maholli til Midtjyllands Avis.

Læs også:Optakt: Silkeborg IF - Lyngby Boldklub

Trods sine 26 kampe i 1. division og pokaltuneringen i sidste sæson spillede Silkeborg-angriberen kun 859 minutter. Det svarer til under 10 hele kampe i alt. Ofte kom han ind til de sidste 10-15-20 minutter af kampene.

26-årige Maholli har scoret to gange i sine otte Superliga-kampe, men han sad ude med en skade i seneste runde. Han vendte dog tilbage på træningsbanen torsdag og håber, at han får spilletid allerede i den kommende runde.

Her møder Silkeborg Lyngby Boldklub, der ligger nummer 12, mens SIF ligger på 14. pladsen. Maholli og co. jagter fortsat sæsonens første sejr.

Læs også:Silkeborg-målscorer: Sikker på, at vi snart får den første sejr