• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

To angribere siet fra AGF-truppen: Ingen af dem indgår i vores planer

Ifølge sportschefen i AGF, Peter "PC" Christiansen, træner André Riel og Ryan Mmaee ikke længere med førsteholdstruppen, fordi de ikke indgår i klubbens planer mere.

Af Kristian Porse

De to angribere blev begge hentet til AGF for at lave mål på samlebånd. Men sådan er det ikke endt for hverken Riel eller Mmaee, der i forårets kampe ikke har fået et eneste sekunds spilletid. 

Og nu er de to frontløberes situation blevet endnu værre. De træner nemlig ikke med i førsteholdstruppen mere. Ifølge sportschefen i AGF er der dog ikke tale om, at de to angribere har fået tidlig sommerferie.

- Det vil jeg ikke kalde det. De er her i foråret blevet overhalet af andre spillere og har været langt fra spilletid. Sådan er det i fodbold. Det er de bedste spillere, der bliver peget på, andre bliver valgt fra. De står bare ikke først for. Og da ingen af dem indgår i vores planer for den kommende sæson, har vi fortalt dem, at det er bedre, at de hver især har fokus på, hvad de skal i fremtiden. Det er sådan set bare det, og mere har jeg i grunden ikke lyst til at kommentere på det, siger han ifølge Århus Stiftstidende

André Riel har stadigvæk et år tilbage af kontrakten med AGF, mens Ryan Mmaees lejeophold slutter med udgangen af sæsonen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus