• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Michael Ehrhorn

Ankersen: Drømmer om landsholdet

Ankersen: Drømmer om landsholdet
Foto: Linda Johansen/Polfoto

Peter Ankersen nævner sin debut på A-landsholdet som sin største oplevelse, mens han håber på en dag at stå i nationalarenaen med sin bror.

Af Michael Ehrhorn

FC København har et klart mål forud for den kommende sæson. FC Midtjylland skal vippes af tronen, og til at opfylde dette har klubben denne sommer hentet flere markante profiler til. Her er navne som Benjamin Verbic, Kasper Kusk og Peter Ankersen alle nye navne i Telia Parken. 

Peter Ankersen glæder sig til at komme i gang i Alka Superligaen efter et ophold i udlandet. Det har landsholdsspilleren flere gange understreget, men det er ikke Superligaen, der vækker de bedste minder frem hos den unge profil

- Det må være da jeg fik min debut på A-landsholdet mod Polen, siger Peter Ankersen i en fan-chat på FC Københavns Facebook-side.

Han håber på en dag at kunne stå i nationaldragten sammen med sin bror Jakob Ankersen: 

 
- Det er selvfølgelig noget vi håber på, og det er garanteret også noget vores forældre vil være rigtig stolte af. Vi har haft chancen en enkelt gang mod Malta i VM-kval’en, men desværre kom han ikke på banen, udtaler Peter Ankersen.
 
Peter Ankersen har desuden et klar mål under sit ophold i FC København: 
 
- Jeg har altid haft mit eget mål om at score 5 gange pr. sæson, men mit mål er først og fremmest at vi vinder mesterskabet, fortæller han. 
 
Peter Ankersen kommer til FC København fra østrigske Red Bull Salzburg, hvor han har spillet i en enkelt sæson. Forinden optrådte Ankersen i Esbjerg, mens eventyret i udlandet tidligere var blevet afprøvet hos norske Rosenborg.
Anbefalede artikler

Superliga

Optakt: AaB - FC Nordsjælland

Begge hold tørster hårdt efter en sejr, men AaB kan bryste sig af ikke at have tabt til FC Nordsjælland i Aalborg læn...

Brøndby forlænger med Peter Bjur

Peter Bjur har fredag sat sin underskrift på en ny kontrakt med Brøndby IF. Klubben har nu papir på talentet indtil s...

Mere Superliga

Fokus