• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Ankersen: Glen lavede en eftertackling efter opsigelsen

Ankersen: Glen lavede en eftertackling efter opsigelsen
Foto: Lars Poulsen/Polfoto

FCM-bestyrelsesformanden Rasmus Ankersen åbnede i Onside op for, hvordan han har oplevet Glen Riddersholms opførsel efter opsigelsen i juli. Her er der kontakt til journalister og medarbejdere i FCM, som en del af de handlinger, som formanden er utilfreds med, fordi det skader klubben.

Af Oliver Okstrøm

Der var linet op til drama i søndag aftens Onside på 3+, da først Glen Riddersholm og dernæst Rasmus Ankersen var igennem over telefon. I Rasmus Ankersens interview blev det slået fast fra Ankersen selv, at den artikel, som har udløst det hele i Politiken søndag morgen kommer efter, at Glen Riddersholm havde forsøgt at fastholde et billede af, at der var noget fundementalt galt i FCM.

- Det skader vores omdømme og vores indtægtsgrundlag. Det gør vores medarbejdere utrygge. Nok er nok. Derfor har vi valgt at fortælle, hvordan opsigelse var, fordi vi har intet at skjule, siger Ankersen til Tv-kanalen.

Læs også: Glen Riddersholm: Det var en fejl at komme til FCM-træningen

Her har en del af det billede skabt, ifølge Ankersen, ved at Glen Riddersholm har talt off the record med "enhver sportsjournalist i landet". Derudover er det også sket påvirkning af medarbejdere, lyder det fra FCM-bossen.

- Der er ingen i FC Midtjylland, der er i tvivl om, hvor de informationer kommer fra. Det synes jeg ikke er til diskussion. Jeg ved også, at der har været kontakt til medarbejdere, hvor der har været gjort forsøg på at påvirke dem. Han prøver at skabe et billede af, at der er noget galt, og det antyder Glen også i det interview, som I lavede med ham, siger Rasmus Ankersen.

Der har også været situationer, hvor Rasmus Ankersen føler, at Glen Riddersholm har brudt de aftaler, som man lavede med hinanden ved opsigelsen tilbage i juli.

- Den måde som Glen Riddersholm forlod FCM på, der var nogle ting i det, som jeg følte var en eftertackling. Det tog meget fokus i medierne. Jeg synes, det er god respekt for sin efterfølger, at man ikke tropper op på stadion i en god periode efter, man har sagt op. Det lavede vi en aftale om. Men det valgte han at bryde ved at dukke op til træning og til kamp, siger han.

Ankersen rundede af med at fortælle, at han var ked af, at man ikke havde fået givet klubbens version tidligere, men håber nu, at der er sat en prop i det hele.

Superliga

Mere Superliga

Fokus