• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Ankersen vil steppe op: Er ikke der, hvor jeg burde være

Ankersen vil steppe op: Er ikke der, hvor jeg burde være
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jakob Ankersen er ikke tilfreds med sine præstationer indtil videre for AGF.

Af Morten Jørgensen

Forventningerne til AGF var høje, inden sæsonen startede. Klubben havde forstærket sig ganske kraftigt med Adama Guira, Pierre Kanstrup, Tobias Sana, Frederik Møller og Jakob Ankersen, og Glen Riddersholm mente, at han rådede over et stærkt mandskab.

Det har dog indtil videre ikke vist sig på banen, hvor AGF ikke har fået nogen god sæsonstart, selvom startprogrammet ellers tillod klubben at have forhåbninger om at være ubesejret efter de første fire kampe, hvor modstanderne har været AC Horsens, Hobro, Silkeborg og SønderjyskE. Det er dog kun blevet til tre point, som faldt i hjemmekampen mod Hobro, hvor AGF vandt 2-0.

Helt skidt så det ud i mandagens kamp mod Sønderjyske, hvor Glen Riddersholm fik lussing på 3-0, men nederlaget kunne meget vel have været endnu større. Der skal strammes op hos AGF, og Jakob Ankersen indrømmer nu, at han ikke er der, hvor han gerne ville være.

- Jeg spillede en dårlig kamp, og jeg er ikke der, hvor jeg burde være i øjeblikket. Jeg har noget arbejde foran mig, og jeg til at steppe lidt op. Jeg mangler at være mere afgørende, og det mangler vi som hold. Vi skal turde udfordre mere og ikke bare spille foran kæderne. Når vi står her med tre point for fire kampe, kan vi ikke være tilfredse, fordi vi har et hold, der er meget bedre end det, fortæller kantspilleren til Jyllands Posten.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.