• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga plbold.dk

Arbejdet er sat i gang: Real Madrid arbejder på kæmpe Eriksen-handel

Foto: Getty Images

Real Madrid har påbegyndt jagten på Christian Eriksen og håber på at få en handel på plads til sommer.

Af plbold.dk

Siden sit skifte fra Ajax i 2013 har Christian Eriksen udviklet sig til at være en profil i Premier League og en af Tottenhams absolut vigtigste spillere.

Præstationerne for The Lilywhites har betydet, at den danske landsholdsstjerne er blevet rygtet til andre europæiske storklubber - især Barcelona og Real Madrid.

The Independent skriver i dag, at Barcelona havde interesse i Christian Eriksen, men signingen af Philippe Coutinho har gjort, at de ikke længere vil gå efter danskeren.

Det er dog ikke tilfældet hos Real Madrid, som angiveligt intensiverer jagten på Christian Eriksen. Real Madrid vil have ham eller Eden Hazard som deres nye playmaker, men de anser danskeren for at være den mest opnåelige af de to. 

Derfor har de taget de første skridt i jagten på Tottenham-profilen og håber at kunne få en aftale på plads til sommer. Den første dialog mellem klubben og Christian Eriksens mellemhandlere er allerede i gang.

The Independent beretter yderligere, at Real Madrid satser på en aftale, der lyder på omkring £100 millioner - svarende til 830 millioner kroner. 

Christian Eriksen, som har kontraktudløb i 2020, har et kontrakttilbud liggende fra Tottenham med en løn, der ligger mellem £200,000 og £250,000 om ugen. Mediet melder dog, at det er ikke er økonomien, der gør, at han tøver med kontrakten. Han er glad i Tottenham, men han føler måske, at han befinder sig på et stadie i sin karriere, hvor han skal prøve noget nyt. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.