Arsenals unge drenge sejrede i FA Cuppen

Arsenal besejrede mandag aften Portsmouth i FA Cuppen med 2-0.

Portsmouth og Arsenal stod her til aften over for hinanden i FA Cuppen.

Hjemmeholdet kæmpede i første halvleg bravt mod Gunners-mandskabet, men lige inden pausen gik den ikke længere.

Arsenals forsvarsspiller Sokratis scorede stensikkert på et indlæg og sikrede dermed udeholdet en 1-0-føring inden dommerens pausefløjt.

Generelt var det dog Arsenals unge tropper, der fik chancen denne aften, og det passede tilsyneladende Eddie Nketiah helt fint.

Efter endnu et farligt indlæg fik han chancen og scorede resolut til stillingen 2-0.

Det kunne have blevet til flere mål for udeholdet, men kampen sluttede 2-0, selvom Portsmouth gav alt, de havde.

Den stilling kunne hjemmeholdet ikke gøre noget ved, og dermed er Arsenal videre til FA Cuppens kvartfinaler som det første hold.