Augustinsson klar til FCM-brag: Vi skal vise, hvem der er nummer et
2016-03-19 14:25
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Ludwig Augustinsson er klar over, at FC Nordsjælland har mange teknisk begavede spillere, der kan lide at have bolden.

Til onsdagens kamp i Landspokalturneringen mod Randers valgte FC København-manager Ståle Solbakken at spare Ludwig Augustinsson, men han forventes igen at være tilbage, når FC Nordsjælland søndag klokken 16.00 tager imod FC København på Farum Park. 

På trods af, at Ludwig Augustinsson end ikke var med i kampen mod Randers, så var det alligevel hårdt. 

- Det var hårdt i onsdags! Jeg var meget nervøs, for man sidder der på bænken og følger med, men kan ikke påvirke kampen. Især ikke efter de tre udskiftninger var brugt. Men det var skønt, at vi vandt til sidst, lyder det fra Augustinsson til fck.dk. 

Men nu skal fokusset rettes mod kampen på FC Nordsjælland, og her fortæller den svenske back, at FC København formentlig skal vænne sig til, at værterne vil have bolden på deres fødder. 

- Det gælder om, at vi hurtigt vænner os til banen deroppe. Nordsjælland er et hold med mange teknisk dygtige spillere, der gerne vil have bolden meget, så det skal vi være forberedte på. Men det ville også AaB også gerne, så vi skal gå ind til kampen i morgen ligesom vi gjorde som i søndags, så er jeg sikker på, at vi får et godt resultat, fortæller han. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Er mesterskabet i England afgjort?

SUPERLIGA-VIDEO