• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Augustinsson før derby: Motivationen er altid i top

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Ludwig Augustinsson glæder sig til mandagens kamp mellem FC København og Brøndby IF.

Af Benjamin Lillelund

Om to dage skal Ludwig Augustinsson i aktion til sin tiende derby kamp, når FC København gæster Brøndby IF.

Her er det lagt op til topkamp, når FC København skal forsøge at manifestere det store forspring på nuværende ti point ned til netop Brøndby IF med syv tilbageværende runder efter derbyet.

Dermed bliver det en afgørende kamp, hvor FC København reelt kan lukke mesterskabskampen, men taber de den, bliver der åbnet en lille dør på klem for Brøndby IF.

- Det bliver en rigtig fed kamp! Men kan bare mærke, at alle er meget fokuserede på den allerede. Selv om vi er på udebane, så skal vi nok få stor støtte fra vores fans, så det bliver fantastisk. Jeg håber, vi kan vinde ligesom i pokalsemifinalen sidste år, for så vil det se rigtig godt ud i forhold til mesterskabet, siger Ludwig Augustinsson til fck.dk.

De seneste kampe har FC København ikke just vist de bedste takter i sæsonen, selvom det i Superliga-sammenhæng alligevel er blevet til sejr i fire ud af fem kampe, mens den sidste af disse blev uafgjort.

- Ser man på vores seneste kampe, behøver vi lidt mere intensitet og skal være lidt skarpere, men før et Derby spiller det dog ikke den store rolle, om man har spillet godt eller dårligt. Motivationen er altid 100 procent i top, og som sagt er det virkelig en kamp, vi ser frem til, konstaterer Augustinsson.

Ludwig Augustinsson mangler desuden blot tre målgivende afleveringer mere for at være den FC København-spiller i historien, der har lavet flest assists.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus