• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Augustinsson om transfer: Jeg er vant til spekulationer

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Ludwig Augustinsson lader sig ikke påvirke af historierne om, at et klubskifte til Werder Bremen er på plads.

Af Martin Davidsen

Gennem det seneste halve år har det flere gange været fremme, at Ludwig Augustinsson har skrevet under på en kontrakt med Werder Bremen. Den tyske klub skulle allerede være enig med både svenskeren og FCK, men endnu er intet altså blevet offentliggjort. 

Ståle Solbakken har også afvist, at en handel er på plads, og Ludwig Augustinsson siger nu også, at fremtiden stadig er åben.

- Hvad skal man sige om den historie? Jeg vil ikke kommentere på klubnavne, og jeg fokuserer på at være her. Som jeg og Ståle har sagt, er planen at jeg skal sælges til sommer. Så må vi se, hvad det ender med. Alle skal nok få det at vide, når det sker, siger Ludwig Augustinsson til tipsbladet.dk.

Han føler sig ikke presset over, at foråret kommer til at handle om at spille sig varm i forhold til en ny klub.

- Jeg har ingen problemer med det. Det føles lidt som det samme i hvert transfervindue. Der er mange medier, der skriver og mange klubber, som ringer. Det er ting, jeg er vant til. Jeg holder fokus på det vigtige: At gøre det godt til træning og kamp her i klubben, siger han. 

Augustinsson ser frem til et interessant forår i FC København.

- Det er motiverende. Der er mange sjove og store kampe. Vi starter med Brøndby på hjemmebane, og herefter skal vi spille Europa League, hvor vi prøver at gå videre. Nu starter vi med Ludogorets, og så må vi se. Slutspillet i Superligaen bliver noget nyt, men der kommer nogle spændende topkampe. Vi skal vinde guld og også gerne cuppen som i sidste sæson. I Europa League vil vi gerne videre til næste runde, for det er ikke sket før i FCK, siger han. 

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus