• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Auri glad for David Boysens udvikling

Auri glad for David Boysens udvikling
Foto: Jens Dresling/Polfoto

Brøndbys David Boysen har vist sig kampafgørende allerede fra Boysens første tid i Brøndby. Og det glæder cheftræner Auri Skarbalius.

Af Kenneth Jensen

Siden Auri Skarbalius overtog trænerposten i Brøndby IF, er tre af Brøndbys kampe endt med, at modstanderen ikke er kommet på tavlen. Men ikke kun defensivt er der kommet skik på tingene, offensivt er der også kommet mere flair og dynamik, hvilket man så i kampen mod FC København for en uges tid siden.

Her var David Boysen i centrum med en fin assist til Teemu Pukkis scoring til 1-0 i kampen, der endte 1-1. Og i de fire kampe, Boysen har spillet under Auri Skarbalius, har han scoret et mål og lagt op til to scoringer.

Der giver også ros fra træner Auri Skarbalius, der er tilfreds med det, Boysen leverer.

- David blev hentet til klubben med de spidskompentencer, han har. Det er primært det offensive. Han har udviklet sig, og han arbejder for holdet. Også når vi ikke har bolden, arbejder han, så vi kan stå godt som hold. Offensivt har vi også været gode til at fange bolden nogle steder, hvor det er godt for David, siger Skarbalius til tipsbladet.dk.

David Boysen blev hentet i Lyngby i januar og har allerede sat et aftryk på Brøndby-offensiven, der under Skarbalius lader til at være et hold, der skal spille mere direkte frem i banen. Og det gavner en type som David Boysen.

- Han har været koldblodig i situationerne. Selv om det ser nemt ud med den aflevering til Phiri her i kampen (mod OB, red.), er det overhovedet ikke nemt i kampen at have den ro og gøre tingene stille og roligt, siger Auri Skarbalius.

Når det søndag er FC København, der venter igen, kan David Boysen meget vel få en ny nøglerolle i Brøndbys offensiv, hvor den 24-årige driblestærke kantspiller med sin fart og udfordringer kan true FCK dybt.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus