• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Avis: 2. Bundesliga-klubber vil hente Brøndby-tysker

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Endnu en Brøndby-spiller kan være på vej væk fra Vestegnen.

Af Victor Risager

Kamil Wilczek, Dominik Kaiser og Hany Mukhtar har allerede forladt Brøndby IF i januar, og endnu en udenlandsk profil kan være på vej væk fra Vestegnen.

Anthony Jung har været fast mand på Brøndby-holdet i denne, hvor han har spillet 26 kampe for Brøndby i denne sæson og har imponeret efter en svær 2018/19-sæson. Og det er blevet bemærket i hjemlandet.

Læs også:Officielt: Simon Makienok skifter til tysk fodbold

Både VfL Bochum og Hannover 96 meldes således interesserede i at hente den 28-årige forsvarsspiller. Det er den tyske avis Bild, der melder om interessen.

VfL Bochum, der er nummer 14 i 2. Bundesliga, er ifølge Bild mest opsatte på at leje Anthony Jung, men Brøndby vil angiveligt kun sælge.

Ifølge avisen er der også interesse fra Hannover 96, der er nummer 13 i 2. Bundesliga og har arbejdet på at få en handel i stand i flere dage. Hvis Anthony Jung havner i Hannover, vil han blive genforenet med Dominik Kaiser, der tidligere i januar skiftede til klubben efter et imponerende efterår i Brøndby IF.

Det kan imidlertid blive svært at vriste Jung væk fra Brøndby. Tidligere på ugen understregede fodbolddirektør Carsten V. Jensen, at der skulle et stort bud på bordet, hvis Brøndby skulle sælge. 

Anthony Jung har tidligere i karrieren spillet for FSV Frankfurt og RB Leipzig.

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub