• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Avis: AaB henter midtbaneforstærkning i FC Helsingør

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Efter et år i 1. division ser det nu du til, at Patrick Olsen vender tilbage til Superligaen, da AaB står klar med en kontrakt.

Af Morten Jørgensen

Da Patrick Olsen som ganske ung skiftede Brøndby ud med Inter, var der store forventninger til midtbanespilleren, men dem har han aldrig indfriet og efter ophold i en række klubber, vendte han i september 2017 hjem til dansk fodbold.

Her skrev han under på en kontrakt med FC Helsingør, og her har han formået at få karrieren på rette køl igen, og nu ser det ud til, at han tager et skridt op igen.

Ifølge NORDJYSKE er den 25-årige midtbanespiller nemlig tæt på at blive AaB’s første sommerindkøb. Her er han udset til at skulle være med til at lukke hullet efter Rasmus Würtz og Kasper Risgård, som begge har stoppet karrieren.

Da Patrick Olsen stadig har kontrakt med FC Helsingør i et år mere, skal AaB betale en overgangssum, og den lyder angiveligt på en million kroner.

Superliga

Optakt: AGF - FC Midtjylland

De danske mestre gæster nu Aarhus, hvor hjemmeholdet med en sejr holder presset på FC København.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.