AaB vil gerne skille sig af med Lukas Spalvis i dette transfervindue, men for litaueren er det bedst, og selv foretrækker han, hvis han først bliver solgt til sommer.

Er der drama at under opsejling spore i AaB? Noget kunne måske tyde på det. 

For Ekstra Bladet skriver nemlig, at AaB meget gerne vil skille sig af med Lukas Spalvis i dette transfervindue, mens Spalvis selv foretrækker at forlade klubben til sommer. AaB vil af med Spalvis nu, fordi de selv kan bestemme prisen for litaueren i dette vindue. Vælger de imidlertid at vente indtil sommerens transfervindue, kan AaB få 10 millioner for den 21-årige angriber samt 15 % af et videresalg. Alternativt kan aalborgenserne få 12 millioner som engangsbeløb. Ekstra Bladet skriver, at den nordjyske klub foretrækker selv at være herre over, hvor meget man kan sælge litaueren for. 

Der har nemlig været interesse fra både Rusland og Kina for Spalvis, som dermed kan ryge for flere penge, formoder Allan Gaarde og kompagni i det aalborgensiske. Men Spalvis foretrækker at skifte til sommer, hvor klubberne altså kan få ham billigere, og dermed er der flere klubber at vælge mellem.

Spalvis har i 50 AaB-kampe lavet 26 mål og tre assists.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO