• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Avis: AGF vil handle hurtigt - Nicolai Poulsen-aftale en formalitet

AGF satser på at hente nye spillere meget tidligt i transfervinduet, skriver Ekstra Bladet.

Af Ole Hoffskov

AGF sneg sig lige akkurat ikke med i mesterskabsspillet, men det tog ikke pusten fra århusianerne, der i det igangværende slutspil har leveret et solidt stykke arbejde og allerede sikret sig førstepladsen i pulje 1 - senest vandt et reservespækket AGF-mandskab 4-2 i en vanvittig kamp i Vejle.

Dermed ved AGF allerede nu, at der venter et playoff-spil om at komme med i Europa efter sommerferien. Væk er nedrykningsspøgelset, og det giver sportschef Peter Christiansen nogle muligheder i forhold til trupsammensætningen.

Ekstra Bladet skriver, at AGF satser på at agere hurtigt i sommerens transfervindue, således de planlagte nye spillere allerede kan være klar fra første træningsdag efter sommerferien. En spiller, der kommer til AGF, er Randers-profilen Nicolai Poulsen. Det rygte har floreret siden i vinter, og selv om det er tysset en smule ned igen, melder Ekstra Bladet, at det kun er en formalitet.

AGF drømmer samtidig om at forlænge lejeaftalen med succeskeeperen Kamil Grabara - en permanent aftale er ikke en mulighed, da Liverpool-spilleren er alt for dyr for den århusianske Superliga-klub. 

Ekstra Bladet nævner spillere som Mustafa Amini, Tobias Sana, Adama Guira som mulige slagsemner i det kommende transfervindue, mens meget tyder på, at navne som André Riel og Ryan Mmaae ikke har en fremtid på Fredensvang. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.