• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Avis: Alexander Zorniger et emne i Hamburger SV

Den fyrede Brøndby-træner er angiveligt et af fire træneremner i Hamburger SV.

Af Ole Hoffskov

Hamburger SV rykkede i sidste sæson ud af Bundesligaen for første gang i klubbens historie, og målet var at vende hurtigt tilbage til Tysklands bedste række. Den mission mislykkedes for Hamburger SV, der med et nederlag senest til Paderborn har forpasset chancen.

Dermed har HSV udsigt til endnu en sæson i 2. Bundesligaen - og det bliver med al sandsynlighed med en ny mand ved roret. Et bud er Alexander Zorniger

Hannes Wolf står til at blive fyret i Hamburger SV, og ifølge lokalavisen Hamburger Abendblatt arbejder klubben med fire mulige afløsere, hvoraf Alexander Zorniger er den ene. De tre øvrige er Bruno Labbadia, Dieter Hecking og Peter Stoeger. 

HSV's sportsdirektør Ralf Becker skal allerede have været i kontakt med de fire kandidater, og dermed kan Alexander Zorniger altså stå foran et comeback i tysk fodbold, efter han blev fyret i Brøndby IF i midten af februar.

Selv om Hamburger SV høster en skuffende tilværelse i 2. Bundesligaen, kommer der stadig over 50.000 mennesker til næsten alle hjemmekampe på Volksparkstadion. Det er med andre ord stadig en markant klub i tysk fodbold, der kan blive Alexander Zornigers nye arbejdsgiver.

Alexander Zorniger har tidligere været i RB Leipzig og VfB Stuttgart. 

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus