• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Avis: Andreas Skov Olsen takker ja til Bologna-skifte

Andreas Skov Olsen er færdig med at tænke - han skifter til Bologna, skriver italiensk medie.

Af Ole Hoffskov

Et potentielt klubskifte til udlandet er en stor beslutning for en ung fodboldspiller, som naturligvis skal tænkes godt igennem.

Det har FC Nordsjælland-profilen Andreas Skov Olsen gjort i en uges tid, efter han i sidste uge var på besøg i Bologna for at gennemgå det obligatoriske lægetjek i Serie A-klubben. Er et skifte til Italien og et liv langt væk fra familien det rigtige i en alder af 19?

Ja, er Andreas Skov Olsen tilsyneladende kommet frem til. 

Corriere dello Sport skriver onsdag, at Andreas Skov Olsen har takket ja til Bologna, og dermed ventes han snart at blive præsenteret i den italienske klub, hvor også den tidligere FCK'er Federico Santander huserer. 

Tipsbladet.dk var tirsdag eftermiddag i kontakt med Søren Kristensen, der er administrerende direktør i FC Nordsjælland, og han kunne ikke sige så meget om Andreas Skov Olsen.

- Vi er ikke blevet informeret om en endelig beslutning fra Andreas' endnu. Vi venter stadig på, hvad han kommer frem til, og vi støtter ham så meget, vi kan, sagde FCN-direktøren til tipsbladet.dk.

Ifølge Sky Sport Italia får FC Nordsjælland 37,5 millioner kroner for Andreas Skov Olsen, der nåede at spille 41 Superliga-kampe og score 22 mål for Farum-klubben. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.