• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Avis: Belgisk klub enig med Randers om pris på forsvarsprofil

Ifølge den danske avis Ekstra Bladet er Jonas Bager på vej til Union Saint-Gilloise. Klubberne er enige, og buddet fra klubben kommer med tråde til Premier League-mandskabet Brighton.

Af Kenneth Jensen

Premier League-klubben Brighton reddede sig akkurat i den bedste engelske række, og da redningen var på plads, sagde klubben farvel til manager Chris Hughton. Derfor er mandskabet på udkig efter en ny manager.

Også jagten på nye spillere er i gang, og det er ikke kun den direkte vej mod førsteholdet i klubben, der kigges på, det er også den indirekte.

Det er den danske avis Ekstra Bladet, der fortæller, at Brighton harn en finger med i spillet, når det kommer til bud på Jonas Bager.

Belgiske Union Saint-Gilloise har budt på danskeren og er ifølge Ekstra Bladet enig om en overgangssum med Randers på omkring tre millioner kroner. Og interessant er det, at ejeren af Union Saint-Gilloise er Tony Bloom, der altså også ejer engelske Brighton.

Det formåede forstående køb af U21-landsholdsspilleren skal ifølge Ekstra Bladet også ses i det lys. Altså, at Jonas Bager vil skifte til klubben fra Belgien for at vise sig så meget frem, at han kan gøre sig fortjent til at tage skridtet op til Premier League-klubben.

Jonas Bagers kontrakt med Randers FC løber ud i sommeren 2020. Han har indtil videre spillet 83 kampe i Superligaen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus