• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Avis: BIF har brugt 65 millioner kroner

Avis: BIF har brugt 65 millioner kroner
Illustration

Brøndby har allerede brugt 65 af de 108 millioner, som klubben hentede ved aktieemissionen i sidste måned, skriver Ekstra Bladet.

Af Ole Hoffskov

Rundt regnet 108 millioner kroner tikkede ind på Brøndbys konto efter klubbens yderst vellykkede aktieemisison, som blev afsluttet i starten af maj. Dermed blev en konkurs afværget på den københavnske Vestegn, og et incitament for fremtidig succes blev skabt.

At Brøndby i høj grad også havde brug for de penge, fremgår med al tydelighed her godt og vel halvanden måned senere. Ifølge Ekstra Bladet har Brøndby allerede brugt 65,4 millioner af det, som emissionen indbragte.

Brøndby har angiveligt betalt 20 millioner kroner til både Nordea og diverse kreditorer, mens klubbens tidligere næstformand, Benny Winther, har fået ti millioner tilbage, som han tidligere har lånt klubben. Desuden er op mod seks millioner kroner blevet brugt til betaling af bestyrelsen, tilbagebetaling af lån til investorer, Unicef samt advokaten N.E. Nielsen og hans advokatfirma Lett.

Brøndby skylder som bekendt også penge til en lang række af klubbens tidligere spillere i den såkaldte feriepengesag, mens erhvervsmanden Per Siesbye også har penge til gode i Vestegnsklubben. Ingen af disse har endnu modtaget en check fra Brøndby, skriver Ekstra Bladet.