2016-03-10 13:49
Foto: Jens Dresling/Polfoto

Ifølge Ekstra Bladet afsøger Brøndby markedet for et internationalt topnavn som træner.

Når denne sæson er overstået, skal Brøndby igen have ny træner. Auri Skarbalius har slået fast, at hans engagement som afløser for Thomas Frank kun løber frem til sæsonafslutningen, og derfor er Brøndby altså på jagt efter en træner. 

Og det kan meget vel blive et udenlandsk navn. Ifølge Ekstra Bladet har Brøndby med formand Jan Bech Andersen i spidsen "afsøgt det internationale trænermarked i håbet om at få et topnavn til Vestegnen".

Dermed tyder det altså på, at Brøndby vil gå efter en træner fra udlandet, når trænerposten skal besættes til sommer. Ifølge avisen har Brøndby imidlertid været på jagt efter en træner gennem længere tid, og det skulle altså være en udenlandsk profil, der var i søgelyset. 

Tipsbladet.dk talte onsdag med sportsdirektør Troels Bech om jagten på en ny træner til Brøndby.

- Jeg har meget kortfristet tænkt nogle tanker, men jeg skal nok lige have lidt bedre tid til at sætte mig ned med en kuglepen og en kop kaffe. Det er klart, at det skal være tænkt ordenligt igennem, sagde han ved den lejlighed. 

Udover Auri Skarbalius har Brøndby senest haft en udenlandsk træner, da Rene Meulensten var cheftræner i efteråret 2006.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO