• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Avis: Brøndby henter markant forstærkning til forsvaret

Ifølge avisen B.T. skal Andreas Maxsø til Brøndby IF.

Af Kenneth Jensen

Forsvarsspiller Andreas Maxsø vender hjem til dansk fodbold.

Det er avisen B.T., der skriver, at Brøndby IF er blevet enig med den kontraktfrie forsvarsspiller, der kun mangler at bestå et lægetjek og sætte sin signatur på en aftale.

Andreas Maxsø, 25 år, forlod Uerdingen på en af de sidste dage i transfervinduet, og dermed er han fri til at skrive under med en ny klub.

Det forlød, at den tidligere FC Nordsjælland-spiller var på vej til tyrkisk fodbold, men nu lader det altså til, at Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, har haft held med at overtale Andreas Maxsø til at vende tilbage til dansk fodbold samt overtale bestyrelsesformand Jan Bech Andersen til at bruge penge på at hente Maxsø til klubben.

Den tidligere U21-landsholdsspiller blev i sommeren 2017 solgt fra FC Nordsjælland til tyrkiske Osmanlispor. Et år senere skiftede han til schweiziske FC Zürich, og denne sommer var det så et skifte til KFC Uerdingen, Maxsø lavede.

Det blev dog kun til et par måneder i klubben, inden han fik ophævet sin kontrakt. Og det får Brøndby ny glæde af. 

I Brøndby skal han kæmpe med Hjörtur Hermannsson og Sigurd Rosted om spilletid i Brøndbys centrale forsvar, hvor også unge Anton Skipper bejler til spilletid.

Superliga

OB-stopper: AGF var kyniske

Marco Lund vil ikke diskutere fortjent og ufortjent efter et OB-nederlag til AGF. Stopperen var tilfreds med spillet,...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...