Ekstrabladet mener at vide, at Brøndby er tæt på at hente den 28-årige polske angriber Kamil Wilczek på et halvt års lån med en frikøbsklausul.

Brøndby blev i sommer sat i forbindelse med Kamil Wilczek, da han for sin daværende klub Piast Gliwice lavede fire mål i et polsk liga-opgør mod Belchatow. Desværre for Brøndby endte det med, at polakken skiftede til Carpi. 

Her er det imidlertid kun blevet til fire kampe, hvoraf den 28-årige angriber ikke har fået fuld spilletid i én eneste af kampene. Og den manglende spilletid kan netop blive Brøndbys lod. 

For Wilczek drømmer om at blive udtaget til det polske landsholds EM-trup. Skal den drøm blive realiseret, er spilletid påkrævet, og det kan han med al sandsynlighed finde på Vestegnen. 

Ekstrabladet skriver, at Brøndby vil hente Wilczek på en halvårig lånekontrakt, hvor der er en købsklausul med i låneaftalen. Det har kilder tæt på Carpi fortalt EB. 

I sidste sæson lavede Wilczek 20 mål og fire assists i 35 ligakampe for Piast Gliwice. Det gjorde ham til topscorer i den bedste polske række.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Er mesterskabet i England afgjort?

SUPERLIGA-VIDEO