• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Avis: Dalgaard topprioritet i Heerenveen

Avis: Dalgaard topprioritet i Heerenveen
Illustration

Hollandsk avis skriver, at Thomas Dalgaard topper ønskelisten i Heerenveeen.

Af Ole Hoffskov

Thomas Dalgaard drømmer sig væk fra Viborg, og den hollandske storklub Heerenveen drømmer om at få en måltyv, der kan erstatte sidste sæsons topscorer i Æresdivisionen Alfred Finnbogason, der er blevet solgt til Real Sociedad. På mange måder vil det være oplagt, hvis de to parter slår pjalterne sammen i den kommende sæson.

Den tanke har man da også tænkt i Heerenveen, og torsdag skriver De Telegraaf, at Thomas Dalgaard ikke alene er på listen i den hollandske klub - han er også transfermål nummer ét for sidste sæsons nummer fem i Holland.

Tipsbladet.dk var i går i kontakt med Heerenveens tekniske direktør Hans Vonk, der bekræftede, at Thomas Dalgaard er et emne.

- Vi mangler en angriber, efter vi solgte Alfred Finnbogason til Real Sociedad. Vi har kigget på Thomas Dalgaard, men vi kigger på mange forskellige muligheder, og der er Dalgaard en af mange, sagde Hans Vonk til tipsbladet.dk.

Der er dog det lille aber dabei ved Thomas Dalgaard, at Viborg kræver en høj pris for at lade sidste sæsons Superliga-topscorer gå - angiveligt er beløb i omegnen af fem millioner kroner. De Telegraaf hæfter sig også ved, at prisen kan blive en stopklods for Heerenveen, der ellers er meget interesserede i Thomas Dalgaard.

Angriberen har to år tilbage af sin kontrakt med Viborg.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.