• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Avis: FC Midtjylland tabte kampen om irsk stortalent til Manchester City

FC Midtjylland var interesseret i en 16-årig målmand, som i sidste ende dog endte med at skrive kontrakt med Manchester City.

Af Morten Jørgensen

Det er velkendt, at FC Midtjylland kigger efter talenter i mange forskellige lande, og på det seneste er det især Brasilien, som Superliga-klubben har kigget mod. I den danske klub er der dog tilsyneladende også blevet kigget mod Irland.

Sidste efterår blev det annonceret, at Manchester City havde sikret sig den blot 16-årige Gavin Bazunu, som især Tottenham også havde interesse i, men nu er det også kommet frem, at FC Midtjylland var ude efter den irske målmand.

Det skriver avisen Irish Mirror.

Gavin Bazunu har allerede spillet seks førsteholdskampe for Shamrock Rovers trods sin unge alder, men han er nu blevet tilknyttet Manchester City. Oprindeligt var det ellers planen, at han først skulle tiltræde hos den engelske klub til sommer, men Premier League-klubben har presset på for at få målmanden til England allerede nu.

Overfor den irske avis kan Shamrock Rovers’ sportsdirektør fortælle, at Gavin Bazunu nu flytter til Manchester, hvor han skal træne på Premier League-klubbens anlæg og færdiggøre sin skolegang.

Manchester City har i første omgang angiveligt betalt 3,7 millioner kroner for den irske teenager, hvilket næppe havde skræmt FC Midtjylland væk. Et ophold i en af verdens bedste klubber har dog sandsynligvis lokket en del mere end den midtjyske hede.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.