Daniel Amarteys bror affejer Leicester-spekulationer
2016-01-14 18:47
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

FC København er tæt på at sælge Daniel Amartey til Leicester for 60 millioner kroner, skriver Ekstra Bladet.

Daniel Amartey spiller næppe i FC København, når vinterens transfervindue lukker den 1. februar. Det har længe ligget i kortene, det store spørgsmål har bare været, hvem der flyver af sted med løvernes guldfugl.

Ekstra Bladet skriver, at det med stor sandsynlighed bliver Leicester City, der løber med Daniel Amarteys underskrift. Premier League-klubben var allerede tæt på i sommer, og nu prøver englænderne altså igen. For FC København bliver der tale om en fantastisk handel, hvis skiftet går igennem.

Daniel Amartey kom til FCK fra svenske Djurgården i sommeren 2014 for 15 millioner kroner, og nu står han til at blive afskibet for 60 millioner kroner. Djurgården skal have 15 procent af transfersummen, men det ændrer ikke ved, at FCK kommer til at tjene styrtende på den ghanesiske midtbanespiller.

Hvis Daniel Amartey bliver solgt til Leicester for 60 millioner kroner, vil det være den tredjestørste handel af en dansk klub nogensinde – kun overgået af Daniel Aggers skifte til Liverpool og Andreas Cornelius' skifte til Cardiff.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO