FC København udlejer Aboubakar Keita til svensk fodbold, skriver Aftonbladet.

FC København har store forventninger til Aboubakar Keita, men her og nu er den 19-årige midtbanespiller langt fra førsteholdet i den danske mesterklub, og det har Ståle Solbakken taget konsekvensen af. Keita udlejes således fra FCK til Halmstads BK, skriver Aftonbladet.

Aboubakar Keita er allerede landet i Sverige, hvor han mandag aften er i aktion for Halmstads U21-mandskab, og de sidste detaljer ventes at falde på plads i løbet af tirsdagen. Ivorianeren skulle allerede have været udlejet til Halmstad for et par uger siden, men grundet skadessituationen i klubben valgte FCK at holde på Keita til efter kampene mod Ajax i Europa League.

Nu er løverne som bekendt slået ud af den europæiske turnering, og det betyder, at Keita har fået grønt lys til at tage til Sverige. Halmstad er oprykker i den bedste svenske række, hvor der er premiere om under to uger. I Halmstad er i forvejen den tidligere FCK-spiller Marcus Mathisen.

Aboubakar Keita har spillet fire Superliga-kampe for FC København - to i indeværende sæson. Han var desuden med fra start i FC Københavns andet opgør mod PFC Ludogorets i Europa League. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO